NHT® Naturlig hormonterapi – konsultationer

medivere-hormonprofil-frau-plus-packshot-001

NHT konsultationer
Du får tilsendt en hormon spyttest, som sendes til et tysk laboratorium for analyse.

Følgende niveauer af de frie aktive hormoner måles :
Cortisol (stresshormon)
Østriol
Østradiol
Progesteron
DHEA
Testosteron

Testen laver du derhjemme. En grundig vejledning sendes med.

Jeg sender dig et omfattende spørge-/symptomskema, som du returnerer til mig ca. 1 uge før konsultationen.

NHT konsultations priser 

Hormontest og efterfølgende 1. konsultation: 1900 kr. varighed 1-1,5 time

Konsultationen foregår hjemme hos mig.

Opfølgende konsultation: 600 kr
Varighed 45-60 min

Konsultation kan foregå hjemme hos mig eller via facetime / Skype

Kort konsultation: 300 kr
Varighed ca 30 min

Konsultation kan foregå hjemme hos mig eller via facetime / Skype

Du kan bestille en konsultation ved at kontakte mig på følgende mail: Henriette@lafontaines.dk

eller sende mig en sms på 40 19 26 75

Skriv gerne dit mobil nr og jeg vil så efterfølgende kontakte dig for at aftale nærmere.

Betaling: Du betaler forud for 1. konsultation på mobilpay 40 19 26 75.

Når jeg har modtaget beløbet sender jeg testsættet samt yderligere informationer til dig.

Afbud:  Afbud skal ske senest 48 timer forud for en konsultation, ved senere afbud betales 50% af konsultationens pris.

Afbud kan ske på mobil nr: 40 19 26 75 og skal bekræftes af mig for modtaget.

Ved konsultationen gennemgår jeg testresultatet samt spørgeskemaet med dig. Vi gennemgår dine resultater og ser på, om der noget ved dine symptomer, der kunne tyde på hormonmangel?

Jeg vejleder dig i at udbedre kroppens mangler for at få genoprettet balancen, så den igen kan fungere optimalt?

Der er intet revolutionerende ved dette. Udgangspunktet er, at hvis kroppen får tilført, hvad den mangler, kan den selv finde ud af at udbedre de lidelser og sygdomme, der er opstået på grund af hormonmanglen. Kroppen er eksperten ikke os.

Skal kroppen have fuldt udbytte af hormonbehandlingen, er det vigtigt, at benytte naturlige hormoner.

Naturlige hormoner kaldes også bioidentiske hormoner, da de er identiske med de hormoner, som kroppen selv producerer.  I modsætning til kunstige syntetiske hormoner fungerer naturlige bioidentiske hormoner nøjagtigt som kroppens egne hormoner.

Jeg vil vejlede om brug af kosttilskud, som støtter kroppen i at få genoprettet evt. ubalance.
Jeg er certificeret NHT® terapeut hos Anette Paulin og arbejder ud fra den nyeste forskning i hormoner. Principper som er beskrevet i bogen “ Naturlig Hormon terapi du har et valg” skrevet af Anette og Jens Ole Paulin. En bog jeg vil anbefale alle interesserede at læse. 

Konsultationer tilbydes ved personlig konsultation eller via Skype/Facetime.

Naturlig Hormonterapi® vejledning kan ikke træde i stedet for lægebesøg og kan ikke ændre en diagnose stillet af en læge. En medicinsk behandling bør alene ændres efter forudgående konsultation af egen læge. Du modtager Naturlig Hormonterapi® vejledning på eget ansvar. Du fraskriver dig retten til at gøre nogen form for krav gældende som følge af symptomer, bivirkninger og/eller følgesygdomme, der er eller mistænkes at være opstået som følge af Naturlig Hormonterapi® vejledningen. Der henvises til gældende lovgivning på området.